trešdiena, 2012. gada 21. marts

Wazzub - sāc pelnīt!...?

Wazzub - 2012. gada fenomens internetā! Kas tas ir un kāds mums no tā labums (sliktums)?


Tas ir visiem zināms fakts, ka...
Tādas kompānijas, kā Google vai Facebook nopelna miljardus dolāru tikai tāpēc, ka mēs ,interneta lietotāji, lietojam viņu piedāvātos pakalpojumus. Ir pienācis laiks saprast, ka mēs beigu-beigās varam izlemt, kurš pelnīs vairāk naudu!
WAZZUB ir pirmā globāla mēroga kompānija, kura mums maksās naudu tikai par to, ka mēs izvēlējāmies WAZZUB, kā mūsu interneta pārlūka programmas galveno mājas lapu.



Tas ir viegli un tik vienkārši.
Mūsu uzdevums ir popularizēt un izplatīt Wazzub vārdu cik vien tuvu un tālu ir iespējams un vēlams to darīt ļoti ātri. Jo vairāk cilvēku jūs uzaicināsiet Wazzub ģimenē līdz 2012. gada 1.aprīlim, jo vairāk naudas jūs nopelnīsiet pēc tam katru mēnesi!

Piemēram:
Ja jūs uzaicināsiet tikai 5 cilvēkus pievienoties un viņi izdarīs to pašu 5 līmeņu dziļumā, jūs varēsiet pelnīt apmēram $4000 katru mēnesi visu savu mūžu neko nedarot.
Iedomājaties, kas notiks ja jūs uzaicināsiet 10 cilvēkus? Jūsu peļņa vienkārši uzsprāgs! Nav nekādu ierobežojumu, jo vairāk cilvēku jūs uzaicināsiet, jo vairāk jūs nopelnīsiet!

Tagad ir ļoti svarīgi saprast.
Mēs tagad esam uz starta līnijas jaunam projektam, kurš būs līdzīgs Google. ASV dažiem ļoti bagātiem cilvēkiem nedeva mieru fenomenālie Google sasniegumi un peļņas pieaugums, kurš pagājušā gadā sastādīja 12 miljardus dolāru!
Triumfa gājiens Googlei ir iemesls tam, ka grupa bagātu cilvēku no Amerikas izlēma radīt līdzīgu projektu Googlei, bet ar vairāk paplašinātām iespējām! Uz doto brīdi projektā WAZZUB ir ieguldīti 2 miljardi dolāru. Darbam, projekta izstrādei un projekta palaišanai ir pieaicināti labākie programmētāji, web dizaineri, mārketinga un citi IT speciālisti.

Tagad ir svarīgi atcerēties.
2012.g.1.janvārī notika oficiāls starts projektam Wazzub. Izmantojiet šo iespēju tagad, lai būtu vieni no pirmajiem, kuri sāks būvēt savu grupu.
Laiks, lai radītu savu impēriju ir līdz 2012.gada 31.martam !

Tikai tie, kuri reģistrēsies līdz 2012.gada 1. aprīlim, varēs pretendēt uz šo pasīvo ienākumu! Šī ir īslaicīga pirmsstarta AKCIJA, pēc 1.aprīļa vairāk tas nebūs iespējams!

Nav komentāru: